Europakampanj runt om i Nacka

30 mars, 2009

Magnus i Fisksätra

Lördagen den 28:e mars så inledde Nackamoderaterna sin kampanj inför valet till Europaparlamentet.. Hela 22 personer deltog i kampanjen som täckte in hela kommunen. Budskapet var:  ”Rösta moderat i Europavalet – för jobbens skull”.

22 personer från moderaterna besökte under dagen Orminge, Fisksätra, Älta, Forum Nacka, Sickla Köpkvarter, Saltsjöbaden och Ektorp. Många intressanta samtal fördes och många tog emot det material som delades ut och det godis vi bjöd på.

Se bilder på några av våra kampanjare nedan.

Kampanjare i Älta

Kampanjare i Älta

 

 

 

 

 

 

 

Kampanjare på Tippen

Kampanjare på Tippen

 

 

 

 

 

 

 

Kampanjare i Fisksätra

Kampanjare i Fisksätra

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på sajten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer