Nackamoderaterna knackar dörr

4 maj, 2010

dorrknackUnder våren knackar moderaterna i Nacka dörr runt om i Nacka. Vi gör det för att ge dig möjlighet att samtala med oss om hur vi tillsammans kan göra Nacka till en ännu bättre plats att bo på.Kanske knackar vi på din dörr, inte för att vi vill komma in, utan för att du ska få möjlighet att träffa oss personligen. Vi vill betona att vi inte vill tränga oss på eller komma in. Vi vill bara ge dig chansen att ställe en fråga till oss eller framföra en åsikt.

Du känner igen oss på våra ljusblå jackor eller ljusblå ryggsäckar. Har du några frågor så går det bra att maila på nackamoderaterna@moderat.se

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att surfa vidare på sajten så godkänner du användandet av cookies.  Läs mer