Att vara medlem i ett parti är ett tillfälle att bilda ny gemenskap, ett sätt att få mer information om politiken och självklart en möjlighet att påverka.
Det är en viktig del i vår demokrati, och vi är väldigt glada att du tagit steget till att bli medlem!
Oavsett om du gått med med ambitionen att bli aktiv, är intresserad av att bli nämndeman eller bara vill stödja vårt arbete genom medlemsavgiften är du viktig för oss.
Ditt engagemang är vår styrka.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt medlemskap, finns här lite saker att tänka på.
Du som ny medlem kommer även att bli uppringd av oss, men vill du komma i kontakt med oss direkt hör mer än gärna av dig! Du hittar kontaktuppgifter under ”Kontakt”.


Information, inbjudningar och kallelser går via mejl till den mejladress du registrerat via Moderaternas intranät.
Se därför till att dina kontaktuppgifter är korrekta!
Här kan du logga in på intranätet: moderaterna.mebersite.se

Behöver du hjälp? Mejla oss på nacka@moderaterna.se

Nackamoderaterna håller i flertalet aktiviteter, så som utbildningar, after works, diskussionskvällar och kampanjer. Det brukar vara minst en aktivitet i veckan. Inbjudningar går ut via mejl från någon av våra politiska sekreterare, i mejlet finns länk till där du anmäler ditt deltagande. Vill du ta med en vän som inte är medlem ännu? Det går oftast bra, men hör av dig först!

För dig som vill vara med och kampanja, mejla till nacka@moderaterna.se så bjuder vi in dig i vår interna facebookgrupp!

Vill du hålla dig uppdaterad om vad som händer i kommunen, vad för politik vi driver och aktuella frågor?
Följ oss gärna på sociala medier! Du kan även läsa mer om vår politik här på vår hemsida.

I Nacka har vi flera nämnder som beslutar om den lokala politken för respektive område. Om du är intresserad av politik är detta ett utmärkt sätt att vara med och påverka! Förtroendevalda i nämnder väljs årligen i slutet av året, men ibland uppstår även luckor under året och då gör vi ett sk. fyllnadsval. Vid varje val skickas information ut per mejl om hur du som medlem anmäler intresse för nämndupprag, men du kan självklart anmäla ditt intresse redan nu! Mejla till vår valberedning på valberedning@nackamoderaterna.se

Det finns också uppdrag inom rättsväsendet, såsom Nämndemannaskap i Tingsrätt, Förvaltningsrätt och Hovrätt. Nämndemän väljs på en mandatperiod om fyra år och valet sker året efter det allmäna valet i Sverige. Precis som med nämnduppdrag, sker det fyllnadsval mellan mandatperioderna. Det skickas då ut information från kansliet med uppmaning att anmäla sitt intresse. Generellt vill vi gärna träffa dig innan så att vi vet lite mer om dig, så är du intresserad av att bli nämndeman, delta gärna på någon av våra aktiviteter samt anmäl ditt intresse till valberedning@nackamoderaterna.se

Du är lika välkommen ändå! Utan medlemsintäkter är det svårt för oss nå ut med moderata budskap, och genom att stödja partiet bidrar du till fler moderata valsegrar på alla nivåer. Andra saker du kan göra för att stödja oss är att gilla, dela och kommentera våra sociala medier och sprida moderata budskap i din bekantskapskrets. Ju fler som pratar om vår politik, desto fler når vi!
Har du frågor om vart vi står i någon fråga, är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Du kan bidra direkt till Nackamoderaternas arbete via vår swish, din gåva gör stor skillnad för vårt arbete!
Pengarna går främst till att trycka nytt material och annonsering på exempelvis facebook för att vi ska nå ut till fler.
Observera att det inte går att bidra anonymt!

Swisha valfri summa till Nackamoderaterna på 123 029 05 02, ange personnummer i meddelanderutan.