Om Nackamoderaterna

Nackas största parti

Nackamoderaterna är den lokala delen av Samlingspartiet Moderaterna. Vi driver moderat politik på kommunal nivå, och sätter alltid Nackabornas bästa först.
I Nacka har vi moderater haft stort inflytande under lång tid. Vi tror att det märks, inte minst när det gäller valfrihet, stadsutveckling, kvalitet i skolan och hur skattepengarna används. Läs gärna mer om vår politik och våra företrädare här på hemsidan! Vill du komma i kontakt med oss? Se fliken ”Kontakt”.

Engagera dig!

Vill du vara med och påverka i Nacka kommun? Vi söker alltid efter nya medlemmar som tillsammans med oss kan forma Nackas framtid. Ett parti växer med sina medlemmar och för varje ny medlem blir Moderaterna en större kraft och faktor för påverkan. Bli medlem redan idag!

Ny som medlem?

Varmt välkommen till Nackamoderaterna! Som medlem får du mejl om våra aktiviteter, utbildningar och kampanjer. Se därför till att du har rätt mejladress registrerad på moderaternas intranät. Vi har en sida med lite information till dig som ny medlem, läs gärna mer där!