Träffa Mats Gerdau, KSO i Nacka!

Jag vill träffa dig och höra vad du tycker om Nacka!

Klicka på bilden för att komma till inlägget på Facebook, där du även kan kommentera händelsen

I Sverige älskar vi vårt fika, och jag är inget undantag. Därför vill jag bjuda dig på en kopp kaffe och en pratstund.

Onsdag den 6 mars är jag på Centralkonditoriet i Björknäs mellan 15.30 till 17.00. Varmt välkommen förbi!

Det är ett utmärkt tillfälle för dig som Nackabo att få träffa Mats Gerdau, prata om Nacka, politik och hur vi kan göra Nacka ännu bättre.

Ett av flera tillfällen

Det här är andra tillfället som Mats bjuder in till öppen fika. Förra gången var vi på Thelins i Nacka Forum. I vår kommer fler tillfällen runtom i kommunen att träffa Mats och våra andra företrädare. Vi annonserar tillfällena via våra sociala medier och här på hemsidan. Så oroa dig inte om just denna tiden eller platsen inte passar, för det kommer fler tillfällen framöver!

Öppen dialog på andra sätt

Vi erbjuder även flera andra sätt att tycka till om politiken och Nacka, bland annat hölls ett öppen diskussionskväll för kvinnor i Nacka hösten 2023.

Nacka har precis lanserat sin Framtidsdialog, där alla kan gå in och svara på ett antal frågor om Nacka och riktningen framåt. Framtidsdialogen hittar du här: Framtidsdialog Nacka (nacka.se). Det är ett helt öppet och transparent sätt att vara delaktig i Nackas utveckling, och dessutom väldigt unikt. Framtidsdialogen är en stor demokratisatsning så se till att ta tillfället i akt!

Sen, är självklart alltid vår mejl och telefon tillgänglig om du undrar över något. Vill du kontakta moderaterna, kan du mejla till vår föreningsmejl: nacka@moderaterna.se

Våra företrädares kontaktuppgifter hittar du här: ”Våra Företrädare”.

Du har också möjlighet att tycka till via våra sociala medier och här på hemsidan. Vi främjar öppen dialog och försöker svara i så stor utsträckning som möjligt på kommentarer. Däremot accepterar vi inte hot och hat i kommentarerna, men olika åsikter är självklart välkommet!