Invigning av Ednahemmet

Teknologi möter Retro på nya äldreboendet

I veckan var det invigning på äldreboendet Ednahemmet i vackra Hästhagen i Nacka. Boendet har ett genomgående retrotema i inrednings- och färgval, men även ny teknologi har fått ta en viktig plats med elektroniska lås som öppnas med de boendes armband.

– Det är glädjande att komma till verksamheter som visar på hög kvalitet i äldreomsorgen. Med genomtänkta rum, sällskapsytor och hemtrevlig inredning samt skicklig personal är boenden som Ednahemmet en värdefull del i äldreomsorgen i Nacka, säger Tobias Nässén (M), ordförande i Äldrenämnden.

Ednahemmet erbjuder 60 lägenheter och har boendeenheter för demenssjuka samt somatiska sjukdomar. Med sällskapsytor både inne och ute samt flertalet gruppaktiviteter erbjuder boendet en gemytlig vardag för de boende. Ett extra plus i kanten är att du kan ta med dig din fyrbenta vän!

Du kan läsa mer om Ednahemmet på deras hemsida: https://www.erstadiakoni.se/verksamheter/aldreomsorg/aldreboenden/vara-aldreboenden/ednahemmet/?fbclid=IwAR0Ckex_tiQzUiloqXkiDznbqJ5KDTJiONpE3C9zO59FMP06WHv-BkrfwsU